Aranyhorog

NYITVA MINDE NAP!
Hétfőtől péntekig 8:00 18:00
Szombaton 8:00 – 14:00
Vasárnap:7:00 -11:00

NYITVA MINDE NAP!
Hétfőtől péntekig 8:00 18:00
Szombaton 8:00 – 14:00
Vasárnap:7:00 -11:00

Legnépszerűbb termékek

1–16 termék, összesen 18 db

 • LYUKAS GÖMBÓLOM

  Értékelés: 0 / 5
  35 Ft160 Ft

  LYUKAS GÖMBÓLOM A csúszó kivitelezésû, lyukas gömbólmok az úszós szerelékek gyors és egyszerû besúlyozását teszik lehetõvé. A nagy méretválaszték lehetõséget ad minden igény kielégítésére. A kis keszegezõ úszóktól, a nagyobb méretû pontyozó, folyóvízi vagy csukázó úszók besúlyozásához alkalmas méreteken túl, fõólomnak megfelelõ megfelelõ méreteket is találunk.

 • BETÉTES CSEPPÓLOM

  Értékelés: 0 / 5
  40 Ft80 Ft

  BETÉTES CSEPPÓLOM A csúszó kivitelezésû, szilikonbetétes cseppólmok az úszós horgászat elmaradhatatlan kellékei, a fõólom mellett az úszó gyors és egyszerû besúlyozását teszik lehetõvé. Az ólom furatában lévõ mûanyag betét megvédi a zsinórt a sérüléstõl. A nagy méretválaszték lehetõséget ad minden igény kielégítésére.

 • SZIVAR ÓLOM CSÚSZÓS

  Értékelés: 0 / 5
  80 Ft455 Ft

  SZIVAR ÓLOM CSÚSZÓS A szivar alakú ólom az egyik legrégebb óta alkalmazott típus. Köszönhetõ ez a sokrétû alkalmazásának. Kiválóan alkalmas akár balin pergetésre, nagyobb méretei kuttyoggatásra vagy folyóvízi görgetésre.

 • CSEPPÓLOM, FORGÓS

  Értékelés: 0 / 5
  125 Ft500 Ft

  CSEPPÓLOM, FORGÓS A úszós horgászat jellegzetes, hagyományos ólomformája a csúszóra szerelhetõ, cseppólom, aminek nagyobb méretei görgetõ és fenekezõ szerelékeken is kiválóan használhatóak. Az ólmok kiválasztásánál figyeljünk oda a botunk dobósúlyára!

 • FORGÓS TÁNYÉRÓLOM

  Értékelés: 0 / 5
  165 Ft400 Ft

  FORGÓS TÁNYÉRÓLOM Kiváló minõségû lapos formájú végólom, forgóval szerelve. 10 féle méretben, 7-80 grammos változatokban kapható, kiváló repülési tulajdonsággal rendelkezik, emellett folyóvízben, sodrásban stabilan fekszik a fenéken. 15-80g.-ig

 • BORDÁS ETETŐKOSÁR-CSÚSZÓS

  Értékelés: 0 / 5
  200 Ft280 Ft

  BORDÁS ETETŐKOSÁR-CSÚSZÓS Csúszó kialakítású, bordás etetőkosár az Energo Teamtõl. A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerû és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthetõ percek alatt. 9 féle méretben, 10-50 grammos kivitelben készül.

 • BORDÁS ETETŐKOSÁR-TÁVDOBÓ

  Értékelés: 0 / 5
  210 Ft290 Ft

  BORDÁS ETETŐKOSÁR-TÁVDOBÓ Csúszó kialakítású, bordás etetőkosár az Energo Teamtõl. A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerû és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthetõ percek alatt. 8 féle méretben, 15-50 grammos kivitelben készül.

 • Végfüllel ellátott Cseppkosár

  Értékelés: 0 / 5
  245 Ft280 Ft

  Végfüllel ellátott bordás etetõkosár A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerûen, percek alatt elkészíthetõ a végszerelék. 3 féle méretben, 40-50-60 grammos kivitelben készül.

 • BORDÁS ETETÕKOSÁR-TÁVDOBÓ

  Értékelés: 0 / 5
  260 Ft350 Ft

  BORDÁS ETETÕKOSÁR-TÁVDOBÓ Csúszó kialakítású, távdobó rendszerû, fekete szinterezéssel ellátott bordás etetõkosár az Energo Teamtõl. A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerû és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthetõ percek alatt.  

 • Nevis Method Flat feeder kosár

  Értékelés: 0 / 5
  360 Ft560 Ft

  Nevis Method Flat feeder kosár Az egyre népszerûbb method technika legismertebb kosártípusa.A talpán lévõ ólomsúlynak köszönhetõen mindig úgy érkezik a fenékre,hogy az etetõanyag és a horog felfelé esik,ezért problémamentesen használható.

 • FEEDER KOSÁR, KEREK

  Értékelés: 0 / 5
  400 Ft

  FEEDER KOSÁR, KEREK A feederbotos horgászok kedvelt drótos etetõkosara, aminek egyik oldala ólmozott. A drótcsövet többféle etetõanyag-keverékkel tölthetjük fel, a két végére etetõanyagból dugót gyúrhatunk, középre pedig csontit tehetünk. Hengeres alakjánál fogva ez az etetõkosár nagyon lassú sodrásnál, állóvíznél használható eredményesen, hiszen a folyóvizek erõs sodrása elgörgetné. Fülét kapocs segítségével rögzíthetjük szerelékünkhöz akár a gubancgátló…

 • FEEDER ETETŐKOSÁR, SZEGLETES

  Értékelés: 0 / 5
  460 Ft530 Ft

  FEEDER ETETŐKOSÁR, SZEGLETES A feederbotos horgászok kedvelt drótos etetõkosara, aminek egyik oldala ólmozott. A drótcsövet többféle etetõanyag-keverékkel tölthetjük fel, a két végére etetõanyagból dugót gyúrhatunk, középre pedig csontit tehetünk. Szögletes alakjánál fogva ez az etetõkosár erõs sodrású folyóvízekben használható, hiszen lapos, elfekvõ alakja és nagy ólomsúlya miatt a nagyon erõs sodrás sem tudja elgörgetni. Fülét…

 • KUTTYOGATÓ SZIVARÓLOM, LYUKAS

  Értékelés: 0 / 5
  520 Ft620 Ft

  KUTTYOGATÓ SZIVARÓLOM, LYUKAS A kuttyogatáshoz rövid, erõs, nagy dobósúlyú botokat használunk. Szerelékünk lényegében egy, vagy két nagy tömegû szivarólomból és a horogból áll.

 • Dinsmores 4 MINI fakkos ólomszett

  Értékelés: 0 / 5
  850 Ft

  Dinsmores 4 MINI fakkos ólomszett Az angliából érkezõ Dinsmores sörétólmok a világ leglágyabb és sok célúan felhasználható sörétólmai. Valamennyi méret külön-külön is megvásárolható a kis dobozos utántöltõk révén.

 • Dinsmores 4 fakkos ólomszett

  Értékelés: 0 / 5
  990 Ft

  Dinsmores 4 fakkos ólomszett Az angliából érkezõ Dinsmores sörétólmok a világ leglágyabb és sok célúan felhasználható sörétólmai. Valamennyi méret külön-külön is megvásárolható a kis dobozos utántöltõk révén.

 • EnergoTeam COMPETITION ÓLOMKÉSZLET

  Értékelés: 0 / 5
  1,190 Ft

  EnergoTeam COMPETITION ÓLOMKÉSZLET Háromféle variációban készült ólomkészlet, amely tökéletesen kiszolgálja még a versenyzõk igényeit is. A LARGE SHOT, illetve MEDIUM SHOT elnevezésû készletek nagy, valamint közepes méretû söréteket tartalmaznak, melyek alkalmasak szinte bármelyik úszó kisúlyozásához hétköznapi körülmények között. A SIGNAL felirattal ellátott készletet kisebb úszókhoz, továbbá jelzõólomként használhatjuk. Közepesen kemény anyagának köszönhetõen nem sérti meg…