Aranyhorog

NYITVA MINDE NAP!
Hétfőtől péntekig 8:00 18:00
Szombaton 8:00 – 14:00
Vasárnap:7:00 -11:00

NYITVA MINDE NAP!
Hétfőtől péntekig 8:00 18:00
Szombaton 8:00 – 14:00
Vasárnap:7:00 -11:00

Legnépszerűbb termékek

1–16 termék, összesen 55 db

 • LYUKAS GÖMBÓLOM

  Értékelés: 0 / 5
  35 Ft160 Ft

  LYUKAS GÖMBÓLOM A csúszó kivitelezésû, lyukas gömbólmok az úszós szerelékek gyors és egyszerû besúlyozását teszik lehetõvé. A nagy méretválaszték lehetõséget ad minden igény kielégítésére. A kis keszegezõ úszóktól, a nagyobb méretû pontyozó, folyóvízi vagy csukázó úszók besúlyozásához alkalmas méreteken túl, fõólomnak megfelelõ megfelelõ méreteket is találunk.

 • BETÉTES CSEPPÓLOM

  Értékelés: 0 / 5
  40 Ft80 Ft

  BETÉTES CSEPPÓLOM A csúszó kivitelezésû, szilikonbetétes cseppólmok az úszós horgászat elmaradhatatlan kellékei, a fõólom mellett az úszó gyors és egyszerû besúlyozását teszik lehetõvé. Az ólom furatában lévõ mûanyag betét megvédi a zsinórt a sérüléstõl. A nagy méretválaszték lehetõséget ad minden igény kielégítésére.

 • SZIVAR ÓLOM CSÚSZÓS

  Értékelés: 0 / 5
  80 Ft455 Ft

  SZIVAR ÓLOM CSÚSZÓS A szivar alakú ólom az egyik legrégebb óta alkalmazott típus. Köszönhetõ ez a sokrétû alkalmazásának. Kiválóan alkalmas akár balin pergetésre, nagyobb méretei kuttyoggatásra vagy folyóvízi görgetésre.

 • CSEPPÓLOM, FORGÓS

  Értékelés: 0 / 5
  125 Ft500 Ft

  A úszós horgászat jellegzetes, hagyományos ólomformája a csúszóra szerelhetõ, cseppólom, aminek nagyobb méretei görgetõ és fenekezõ szerelékeken is kiválóan használhatóak. Az ólmok kiválasztásánál figyeljünk oda a botunk dobósúlyára!

 • FORGÓS TÁNYÉRÓLOM

  Értékelés: 0 / 5
  165 Ft400 Ft

  FORGÓS TÁNYÉRÓLOM Kiváló minõségû lapos formájú végólom, forgóval szerelve. 10 féle méretben, 7-80 grammos változatokban kapható, kiváló repülési tulajdonsággal rendelkezik, emellett folyóvízben, sodrásban stabilan fekszik a fenéken. 15-80g.-ig

 • BORDÁS ETETŐKOSÁR-CSÚSZÓS

  Értékelés: 0 / 5
  200 Ft380 Ft

  Csúszó kialakítású, bordás etetőkosár az Energo Teamtõl. A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerû és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthetõ percek alatt. 9 féle méretben, 10-50 grammos kivitelben készül.

 • Végfüllel ellátott Cseppkosár

  Értékelés: 0 / 5
  245 Ft280 Ft

  Végfüllel ellátott bordás etetõkosár A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerûen, percek alatt elkészíthetõ a végszerelék. 3 féle méretben, 40-50-60 grammos kivitelben készül.

 • BORDÁS ETETŐKOSÁR-TÁVDOBÓ

  Értékelés: 0 / 5
  250 Ft440 Ft

  Csúszó kialakítású, bordás etetőkosár az Energo Teamtõl. A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerû és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthetõ percek alatt. 8 féle méretben, 15-50 grammos kivitelben készül.

 • BORDÁS ETETÕKOSÁR-TÁVDOBÓ

  Értékelés: 0 / 5
  300 Ft530 Ft

  Csúszó kialakítású, távdobó rendszerû, fekete szinterezéssel ellátott bordás etetõkosár az Energo Teamtõl. A békés halas, a fenekezõ módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközbõl nagyon egyszerû és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthetõ percek alatt.  

 • Method Carp feeder kosár

  Értékelés: 0 / 5
  390 Ft690 Ft

  Úgy érezzük sikerült megalkotni tökéletes pontyozó method etetőkosarat, amibe nem akad bele a horog, jól megáll benne az etetőanyag, könnyen és pontosan dobható, akár nagy távolságra is. A csepp alaknak köszönhetően a kosár súlypontja alul van ezért sokkal pontosabban és messzebbre dobható mint a normál kosarak . A levegőben garantáltan nem csavarodik. Két féleképpen tudjuk…

 • Method Flat feeder kosár L

  Értékelés: 0 / 5
  390 Ft690 Ft

  Az egyre népszerűbb method technika legismertebb kosártípusa. A talpán lévő ólomsúlynak köszönhetően mindig úgy érkezik a fenékre, hogy az etetőanyag és a horog felfelé esik, ezért problémamentesen használható.

 • Távdobó Method feeder kosár L

  Távdobó Method feeder kosár L

  Értékelés: 0 / 5
  390 Ft740 Ft

  A meghosszabbított szárral ellátott, távdobó method kosarak előnye a hagyományos kosarakhoz képest, hogy ez a hosszabb szár stabilitást ad a féderkosárnak a dobás során, így sokkal messzebbre és pontosabban dobható. Egyesíti a lapos, feeder kosarak, illetve a távdobó, gubanc gátló csővel ellátott etetőkosarak minden előnyét. Az alsó ólomnak köszönhetően a fenékre mindig „talpára esik”, így…

 • Feederkosár négyzetes

  Értékelés: 0 / 5
  390 Ft

  Áramló vizekre kifejlesztett féderkosár, de minden olyan helyen ajánlott, ahol fontos, hogy a kosarunk stabilon álljon a fenéken. A vízbe érkezés után a hálóból gyorsan kioldódik az etetőanyag és a horog köré csalogatja a halakat.

 • Carp Zoom Fanatic Method Feeder kosár

  Értékelés: 0 / 5
  395 Ft650 Ft

  A lapos aljú kosár teljesen belesimul a mederbe, így észrevétlen marad a halak elõtt.

 • FEEDER KOSÁR, KEREK

  Értékelés: 0 / 5
  400 Ft440 Ft

  A feederbotos horgászok kedvelt drótos etetõkosara, aminek egyik oldala ólmozott. A drótcsövet többféle etetõanyag-keverékkel tölthetjük fel, a két végére etetõanyagból dugót gyúrhatunk, középre pedig csontit tehetünk. Hengeres alakjánál fogva ez az etetõkosár nagyon lassú sodrásnál, állóvíznél használható eredményesen, hiszen a folyóvizek erõs sodrása elgörgetné. Fülét kapocs segítségével rögzíthetjük szerelékünkhöz akár a gubancgátló karabínerébe.

 • FEEDER KOSÁR SZÖGLETES

  Értékelés: 0 / 5
  400 Ft440 Ft

  A feederbotos horgászok kedvelt drótos etetõ kosara, aminek egyik oldala ólmozott. A drótcsövet többféle etetõanyag-keverékkel tölthetjük fel, a két végére etetõanyagból dugót gyúrhatunk, középre pedig csontit tehetünk. Hengeres alakjánál fogva ez az etetõkosár nagyon lassú sodrásnál, állóvíznél használható eredményesen, hiszen a folyóvizek erõs sodrása elgörgetné. Fülét kapocs segítségével rögzíthetjük szerelékünkhöz akár a gubancgátló karabínerébe.